LESNÍ ZKOUŠKY OSTATNÍCH PLEMEN 7.10.2023

25.09.2023 14:51

ČESKOMORAVSKÁ  MYSLIVECKÁ  JEDNOTA, z. s.
OKRESNÍ  MYSLIVECKÝ  SPOLEK  TÁBOR
U ČÁPOVA DVORA 2712
390 02  T Á B O R 4- MĚŠICE
p o ř á dá

v sobotu dne 7. října 2023

LESNÍ ZKOUŠKY OSTATNÍCH PLEMEN
V honitbě STRKOV – Správy lesů města Tábora, s.r.o.

POŘAD:  v sobotu dne 7.10.2023 sraz účastníků zkoušek v 8.00 hod. před hospodou u Beránků v Turovci 49.3770961N, 14.7678903E,  kde bude zahájení zkoušek, kontrola dokladů, veterinární prohlídka psů a rozlosování do skupin.

ORGANIZACE:
                  Ředitel zkoušek Pavel Novotný
                  Pořadatel OMS Tábor
                  Sbor rozhodčích: deleguje OMS Tábor
                  Pořadatelské zajištění: členové honitby SLMT Strkov a členové kynologické komise OMS Tábor.    Pořadatelé a rozhodčí budou označení vizitkou.
POKYNY:

1/ Zkouší se podle zkušebního řádu platného od 1.1.2020
2/ Před zahájením zkoušek předá vůdce průkaz původu psa pořadateli, prokáže se členstvím v ČMMJ nebo platným pojištěním a předloží doklad o zaplacení. Pokud vůdce není majitelem psa, musí mít s sebou také doklad o členství v ČMMJ majitele psa, byla- li uplatňována sleva na startovném pro členy ČMMJ.
3/ Ke zkouškám lze používat jen psy zdravé a v dobré kondici. Zúčastnění psi musí mít očkovací průkaz,  nebo pas pro malá zvířata, kde bude potvrzena vakcinace proti vzteklině, psince a parvoviroze a  budou v imunitě proti těmto nákazám.
4/ Ze zkoušek jsou vyloučeni psi, jejichž původ a totožnost není možné dokázat průkazem původu, psi nemocní nebo poranění, háravé feny, březí feny více než 30 dnů, feny do 50 dnů po porodu. Psi s kupírovanýma ušima za účelem změny vzhledu a psi agresivní.  
5/ Vůdce vezme s sebou lov. brokovnici, náboje v počtu minimálně 10 kusů, barvářský řemen minimálně        5 metrů dlouhý, píšťalku a vodítko, příslušné doklady ke  zbrani  (lovecký lístek, zbrojní průkaz, průkaz zbraně) a musí být myslivecky, sportovně  ustrojen.
Nestřílejícím vůdcům bude za poplatek 300,- Kč přidělen střelec. Poplatek bude složen do rukou zástupce OMS Tábor na místě. (Tuto skutečnost je třeba nahlásit v sekretariátu OMS dopředu!!)
6/ Vůdce ručí za škody psem způsobené. Za ztraceného nebo nehodou stiženého psa pořadatel neručí.
7/ Poplatek za přihlášeného psa činí 2.400,- Kč. Členové ČMMJ mají 50 % slevu (tj. 1.200,- Kč) (číslo účtu: 0701673339/0800, variabilní symbol: 307, do zprávy pro příjemce vepište své příjmení a druh zkoušky)
8/  Upozorňujeme, že přijetí přihlášky je podmíněno současným zaplacením předepsaného poplatku. 
9/Uzávěrka přihlášek je tři týdny před konáním zkoušek. Poplatky za psy odhlášené po uzávěrce se nevrací.

M Y S L I V O S T I     Z D A R !


          Bárta František                                                                                                      Ing. Falada Václav 
předseda kynologické komise                                                                                       předseda OMS Tábor